Kezdőlap
EUR: 365.9600; USD: 313.2100; CHF: 339.3400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Focilabdák a Porta Egyesülettől

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__316
Felemelő perceket élt át az a mintegy tízezer ember, aki a Széktói Stadionban, a múlt szombati KTE-FTC focimeccs szünetében mintegy másfélszáz labdarúgó palánta örömének lehetett szemtanúja. A Porta Egyesület támogatói segítségével 140 márkás labdát vásárolt, amelyet az év derbijének első félideje után adtak át a gyerekeknek. A civil szervezet még tavaly, az egykori KTE pálya búcsúztatásakor ígéretet tett arra, hogy a legendás egyesület életét a jövőben is aktívan figyelemmel kíséri majd.
Ennek a figyelemnek volt kézzelfogható bizonyítéka, példája a szombati akció, melynek nyitányaként dr. Szabó Attila, a Porta egyik alapítója, az önkormányzat sportbizottságának elnöke mondott köszöntőt. Kihangsúlyozta, hogy az utánpótlás korosztály labdarúgói azok, akik tovább viszik a lángot, éltetik a KTE hagyományait, szellemiségét. Az ünnepi beszéd után a régi KTE legendás focistái - dr. Dezsőfi Ferenc, Fekete Sándor, Szabó Zoltán, Parádi József, Magyar István és Seres Zoltán - adtak át két-két labdát a csillogó szemű ifjaknak, de kivette részét a bőrgolyók osztásából dr. Szabó Attila, valamint a Porta Egyesület irodavezetője, Molnár Zoltán is. Nem mindennapi látvány nyújtott, amikor a gyerekek egyszerre rúgták a levegőbe az ajándék labdákat.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés