Kezdőlap
EUR: 345.6900; USD: 294.2300; CHF: 321.2100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Gazdag programok a „Közlekedési Mikulás” zsákjában

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__872
(RA) – „Közlekedési Mikulás” címmel tartalmas programokat kínál december 6-án a Füredi Autósiskola és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának közös rendezvénye Kecskeméten, az Aradi vértanúk terén.
A már hagyománynak számító, közlekedésbiztonsági rendezvényen délelőtt 10 órakor a „Közlekedésbiztonságra nevelés” című főiskolai pályázat legsikerültebb pályamunkáit mutatják be a szerzők – kisiskolások bevonásával. Délután két órától a gyerekek kipróbálhatják a motorszimulátort. A nagyobbak tesztet tölthetnek ki, a kisebbek játékos pedig KRESZ-vetélkedőn vehetnek részt. Ezen a napon azonban nemcsak a gyerekek, a felnőttek is próbára tehetik képességeiket a Füredi Autósiskola Homokbányán található vezetéstechnikai pályája révén. A pályán – ahová a jelentkezőket kisbusszal szállítják ki – bármely jogosítvánnyal rendelkező érdeklődő megtapasztalhatja, hogy milyen érzés is az, ha az autó megcsúszik. A délutáni program ünnepélyes részének ígérkezik a Füredi Autósiskola által szeptemberben meghirdetett rajz- és módszertani pályázatának eredményhirdetése 15 órakor. A közlekedési Mikulás emellett sebességmérést is végez az iskola környékén, ahol a szabályosan közlekedő autósok kellemes meglepetésben részesülnek. Szeretettel várják tehát a gyerekeket és szüleiket, illetve minden kedves érdeklődőt egy jó hangulatú, vidám Mikulás napra a Széchenyivárosba, az Aradi vértanúk terére.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés