Kezdőlap
EUR: 359.2300; USD: 295.3500; CHF: 325.7100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Gőzerővel készül a hetényi toronyóra!

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1331
A Porta Egyesület órái meg vannak számlálva. Nem sokára eggyel többet tudhat magáénak, amely az Ő segítségével valósulhatott meg. Hiszen már gőzerővel készül a hetényegyházi Római Katolikus templom tornyára kerülő óra számlapja, mutatója, valamint óra szerkezete és amelynek elkészülte és szentelése augusztus 20-ára valószínűsíthető. Mind erről ma délelőtt Hanga Zsolt a Hanga Kft tulajdonosa tájékoztatta a résztvevőket.
Az apropót az adta hogy egyesületünk meghívta azokat a szponzorokat, akik e nemes ügy érdekében nagylelkűen támogatják az toronyóra megvalósulását. Legelőször Bárkányi Ernő köszöntötte a jelenlévőket, majd az órás mester mutatta be azt a látványképet amely a kész állapotot mutatja be. Szilvási József Úr a Szil-COOP áruház tulajdonosa elmondta, hogy Ö hetényegyháza területről származik, itt töltötte gyermekkorát és közel áll szívéhez a templom sorsa hisz valamikor ebben a templomban keresztelték meg. Így amikor lehetősége van rá, támogatja a templom fejlesztési szándékait, így van ez most is. A KEFAG Zrt. képviselője Madácsi Sándor úr beszédében kifejtette, hogy mindig is jó kapcsolatot igyekeztek ápolni az egyházzal és így lesz ez a jövőben is. Fontosnak tartják, hogy helyzetükhöz mérten támogassák az óra megvalósulását. Természetesen minden támogató nem tudott eljönni a rendezvényünkre, de ez úton had köszönjünk meg azt segítő szándékot amely előbbre viszi egy régi álom megvalósulását.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés