Kezdőlap
EUR: 364.1000; USD: 311.0900; CHF: 338.1400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

GUBA A PORTÁVAL - MEGÚJÚL EGY IGAZI CIVIL SZABADIDŐKÖZPONT

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__501
Mi lesz veled GUBA PARK? Ezt a kérdést ma már nem csak a Vacsiközi lokálpatróták teszik föl. Választ kívánnak adni rá mielőbb a Végh Mihály téren is, a PORTA EGYESÜLET főhadiszállásán.A napokban találkozott a GUBA PARK megteremtője, szíve-lelke Nagy István valamint Farkas P. József, a PORTA EGYESÜLET alapítója. A helyszín is fontos: a GUBA PARKBAN, a Vacsiköz egykor szebb napokat megért civil szabadidő központjában.
A két alapítót áldatlan állapotok fogadták, minden tönkrement abból amit egykor - vagy húsz évvel ezelőtt - lelkes öntevékeny közösségek építettek meg. Mindenütt gaz és szemét. Lehangoló látvány. A délután jól telt - a beszélgetéshez kapcsolódott még időközben Markó Zoltánné is - és sok ötlettel illetve egy fontos megállapodás tervezettel is zárult. A porta beszáll a park rekonstrukciójába, mi több a fönntartásába is. A részletekről szerdán, 16 órakor hallhat a nagyközönség többet a megmentésre érdemes GUBA PARKBAN, amikor is egy nagy közösségi területbejárásra - és parlagfű irtó akcióra - szervezik egybe az érdeklődő lokálpatriótákat. Ekkor ismertetik majd a PORTA és A GUBA PARK EGYESÜLET közös tervezetét, szerződését. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Telefon: 06/30/9/251654. Jelszó: GUBA PORTA AKCIÓ!
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés