Kezdőlap
EUR: 362.5800; USD: 311.0700; CHF: 335.6000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

HARC A PARLAGFŰ ELLEN - CIVIL ÖSSZEFOGÁSSAL

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__503
Szombaton erős starttal vette kezdetét Kecskeméten a "Parlagfűmentes Kecskemétért" névvel fémjelzett akcióhét. Az ÁNTSZ regionális irodájának vezető munkatársa Markó Zoltánné a rendőrségi takarító napon, a SASFÉSZEK TERASZÁN nyitott alkalmi demonstrációs központot. (képünkön)
Az állami szervezetek közül talán a Földhívatal és az ÁNTSZ foglalkozik legkeményebben és -következtetesebben a pollen/allergia-problémákkal. Az akció egyik főszereplője/főszervezője Markó Zoltán számos kitűnő propaganda anyaggal érkezett a város széli találkozóhelyre. Érdeklődők sokasága vette körbe az egyik asztalnál. Különféle teszteket töltöttek ki a látogatók, a demonstrációs cserépben a szó szoros értelmében asztalra került a bűnös növény. A legaktívabbak, akik a legjobban tippeltek ajándékokat kaphattak. De az igazi vizsga a Csalánosi Parkerdőben volt, ahol "élesben/élőben" találkozhattak a szép nevű (ambrozia!!), arrogáns, kegyetlen növénnyel azok akik syzemetet gyüjteni érkeztek oda.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés