Kezdőlap
EUR: 361.2000; USD: 302.9700; CHF: 334.1100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Harmadik napjához érkezett a Wojtyla Ház főtéri ebédosztása

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__30172
Karácsony másnapján Varga László, az Ízfaktor Kft. ügyvezetője és a vállalkozó családja felajánlásával juthattak melegételhez Kecskemét szegényei a Wojtyla Barátság Központ főtéri rendezvénysátrában. (Fotók: Tódor Norbert)

Ebéd előtt a támogatók képviseletében Varga László, majd a Szövetség a Hírös Városért Egyesület vendégként jelenlévő politikusainak nevében Király József köszöntötte a várakozókat, Gulyás Zoltán színművész verset mondott, végezetül Borisz atya ortodox lelkész ismertette Jézus Krisztus világra jöttének körülményeit, szerepét, jelentőségét.

Király József Ferenc pápa karácsonyi üzenetére apellálva kijelentette: – Sokan szenvednek üldöztetést vallásuk vagy más egyéb okok miatt. Ezeket az embereket igenis be kell fogadnunk, igenis segíteni kell őket. Ez vonatkozik mindenkire, aki bármilyen módon úgy érzi, kitaszítottá vált a társadalomban. Pontosan erről szól a karácsony, a szeretet ünnepe, hogy próbáljuk meg egymást elfogadni.

A háromszáz adag virslis bablevest, kenyeret és meggyes piskótát a vállalkozó családtagjai osztották ki. A tálcákon kakaós-mézes sütemény, szaloncukor és tea is helyet kapott a Szövetség a Hírös Városért politikusainak közreműködésével.

 

 

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés