Kezdőlap
EUR: 360.3300; USD: 303.3600; CHF: 333.1400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

HETVEN CSALÁDNAK ADOTT KARÁCSONYRA AJÁNDÉKOT SZENT ERZSÉBET

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__936
Lassan fél évtizedes múltra tekint vissza a PORTA EGYESÜLET KATOLIKUS MUNKACSOPORTJA által kezdeményezett SZENT ERZSÉBET KOSARA akció. Az idén - a hagyományok szerint - száz (apró ajándékot hordozó; szentkép, dió, szaloncukor)tenyérnyi nagyságú fonott kosárkát juttattak ki a szervezők a családokhoz, kérve az illetékeseket, a címzetteket és imádkozva Szent Erzsébethez közösen műveljenek csodát.
Hetven alkalommal sikerült is a vágyva vágyott csodás gazdagodást elérni. Hetven alkalommal megnőtt a kosár, és a szerető szívű kosarasok már ezt hozták vissza a Szent Miklós plébániához. Hová indultak Karácsonyra az áldott küldemények? A címeket a Karol Wojtyla Barátság Központ valamint a kecskeméti CSALÁDSEGÍTŐ KÖZPONT bocsátotta rendelkezésükre. Két önkéntes egy hétig szállította ki a címzettekhez - egytől egyig rászoruló - az ajándékokat. Akik egyúttal meggyőződtek arról is, hogy valóban, nagyon is jó helyre kerültek a lánglelkű Árpádházi Szent Erzsébet csodás csomagjai. A szervezők ezuton is köszönetet mondanak minden támogatónak, segítőnek, hogy közreműködésükkel az Isten csodatevő ereje érvényesülhetett szűkebb pátriánkban is. BŐVEBBEN AZ ALFÖLDI NAPLÓ JANUÁRI SZÁMÁBAN!
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés