Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Hivatalosan is átadták az új sakkasztalokat

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__109
Péntek délután ünnepélyes keretek között is átadták az új sakkasztalokat a játékosoknak. A négy táblát tartalmazó két asztalt a Porta Egyesület ajándékozta a sakkozóknak. Az egyesület remek partnerre talált a Kőgalériában, amely vállalta az asztalok igényes kivitelezését. A megnyitóünnepség keretében osztották ki a az I. Porta Kupa helyezettjeinek a díjakat, amelyeket dr. Szécsi Gábor, Kecskemét polgármestere adott át a sakkozóknak. A mezőny erősségét jól jellemzi, hogy a képzeletbeli dobogóra két Szegedről érkezett fiatalember is odafért, de az első hely Kecskeméten maradt.
Az új táblákat Sugár György vette át, majd társai nevében is háláját fejezte ki a Porta Egyesületnek, a polgármesternek illetve feleségének. Itt tudtuk meg azt is, hogy a főtéri bajnokság döntőjét holnap vívják meg a versenyzők, így aki izgalmas csatákra kíváncsi, látogasson el az új asztalokhoz.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés