Kezdőlap
EUR: 360.6300; USD: 298.9800; CHF: 335.3700
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Hó és fagy nehezíti a közlekedést

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__209
A napokban két hajnalban is munkába kellett állítani a hó- és síkosságmentesítéséért felelős konzorcium sószóró gépeit, a zúzmarás ködszitálás miatt ugyanis lejegesedtek Kecskemét utjai, járdái. - Szerdán reggelre megérkezett az idei első jelentősebb havazás, a 3-4 centiméternyi csapadék azonban nem okozott különösebb problémát - mondta Szabadszállási Mihály, a konzorciumban gesztori feladatokat ellátó Mega-Sped Kft. tulajdonos-ügyvezetője.
- A buszútvonalak és a külső körutak alásózását még a hóesés előtt elvégeztük, így zavartalan maradt a város közlekedése. A legfrissebb meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban többször is előfordulhat hasonló nagyságrendű havazás. Az éjszakai hőmérséklet -3 és -4 fok körül alakul, de hétvégén akár -8 fokos hajnali fagyokra is számíthatunk. Várhatóan nappal sem emelkedik majd +3 fok fölé a hőmérő higanyszála. Az éjszakai, hajnali lefagyások miatt nagyon fontos, hogy úgy a gyalogosok, mint a gépjárművezetők kiemelt figyelmet fordítsanak az óvatos, körültekintő közlekedésre. Konzorciumunk 24 órás ügyelete természetesen a következő napokban is elérhető a 80/204-540-es, ingyenesen hívható zöld számon, valamint a 30/250-9301-es mobilszámon.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés