Kezdőlap
EUR: 361.0100; USD: 297.7200; CHF: 329.2300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Hunyadivárosi Napok kedvcsináló!

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__321
Közhírré tétetik, hogy a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megtartatnak a Hunyadivárosi Napok! Ezen hétvégén, szeptember 22. és 24. között színvonalas és színes programokkal várja a rendező, a Hunyadivárosi Részönkormányzat a városrész lakóit. Az ünnepség egyik célja, hogy a közel nyolcezer itt lakó kicsit közelebb kerüljön egymáshoz. Dr. Sárközy István, alpolgármester ünnepi megnyitójával indul a rendezvény péntek délután 6 órakor, melyen az ünnepi fanfár és a szavalat után Nemesszeghy Márta Kórus műsorát hallgathatják meg az érdeklődők. Szintén ezen a napon helyeznek emléktáblát az egykor ebben a városrészben lakó, Kada Elek házára délután öt órakor. Az alkalomból Heltai Nándor méltatja az egykori polgármester munkásságát.
23-án, az ezt követő napon reggel nyolc órától várják a városrész lakóit a Hankovszky liget szabadtéri színpadához, ahol az óvodások fellépésétől kezdve az Őszikék műsorán át az esti Fenyő Miklós koncertig egész napos programsorozat várja az ide látogatókat. Az ünnepi esemény része lesz a városrész nevét viselő, Hunyadi János téren megszólaló harang. Az alkalom természetesen ünnepélyes keretek között, koszorúzással történik, emlékezve a Nándorfehérvári győzelem 550. évfordulójára. Az esti tízórás záróráig utcabál lesz a Veracruz együttessel, és persze nem marad ki a tűzijáték sem.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés