Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Josef von Ferenczy Kecskeméten

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__144
Az Európai Párbeszéd Alapítvány által szervezett sajtótájékoztató keretében mutatták be csütörtök délelőtt Josef von Ferenczy Emberbolygó című verseskötetét a Túróczy étteremben. A kecskeméti születésű szerző – városunk tiszteletbeli polgára - meghatottan emlékezett vissza életének legfontosabb állomásaira, politikai, közéleti ténykedésének eseményeire. Beszélt Kecskeméthez fűződő érzéseiről, az emberekhez való viszonyáról, valamint az általa képviselt emberpolitika, az európai dialógus programjáról.
Dr. Szécsi Gábor, az alapítvány kuratóriumának elnöke ajánlotta a 86 éves Josef von Ferenczy verseskötetét a jelenlévők számára, majd részletesen is bemutatta a dialóg-emberpolitika programot. Ezután Simkó János, a Josef von Ferenczy Nemzetközi Médiamenedzser-és Kommunikátorképző Intézet Alapítvány kuratóriumának elnöke beszélt az intézmény küldetéséről, céljairól és a tervezett projectekről. A sajtótájékoztató után Josef von Ferenczy ellátogatott a Barátok templomába is, ahol megtekintették azt az ablakot, amely az ő felajánlásából kaphat díszüveget, délután pedig az S.O.S. Gyermekfalu vendége lesz. Mindezekről bővebben olvashatnak a Kecskeméti Lapok következő számában.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés