Kezdőlap
EUR: 359.2700; USD: 296.4500; CHF: 333.8000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Jótékony Fourtissimo

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__129
Telt ház előtt adott nagy sikerű jótékonysági hangversenyt a kecskeméti Barátok templomában a Fourtissimo együttes, valamint Magda Dávid orgonaművész. A családi fúvószenekar és az orgonista a Porta Egyesület szervezésében a templom még hátralévő felújítási munkálataihoz járult hozzá nemes gesztusával. A komolyzenei összeállításban többek között Lully, Bach, Wagner, Schubert, Ravel és Dvořák művei szerepeltek. A hangversenyen vendégművészként működött közre Horák Menyhért trombitán és Falusi János ütősökön.
A fináléban hangszert „ragadott” Fourtissimo négy zenészének édesapja, Kuna Lajos is. A közönség szűnni nem akaró vastapssal jutalmazta a muzsikusok teljesítményét. Az igazi örömzene végén örömhírt is hallhattak a jelenlevők: Bárkányi Ernő, a Barátok templomának igazgatója bejelentette, hogy a csodálatos műemléképület ablakainak eredeti díszes helyreállításához nagylelkű felajánlások érkeztek. Egy-egy ablak rendbehozatalának költségét vállalta fel dr. Szécsi Gábor polgármester, Jozef von Ferenczi sajtómágnás, és Lassú Tibor, a kecskeméti Városgazdasági Kft., illetve a Hírös Gazda Kft. ügyvezető igazgatója.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés