Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Jótékony karácsonyi koncert

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__188
Méltó zárása volt a kecskeméti Porta Egyesület és a Szenteste Alapítvány adventtől karácsonyig tartó rendezvénysorozatának az a koncert, amelyet a Príma primissima-díjas Fourtissimo együttes, valamint Magda Dávid orgonaművész adott a Katona József Színházban, a szeretet ünnepének másnapján. A hírös város teátruma zsúfolásig megtelt, ami egyértelműen bizonyítja, hogy az emberek az igazán színvonalas muzsikáért és egy nemes cél érdekében karácsonykor is szívesen kimozdulnak otthonról. A forró hangulatú, ugyanakkor meghitt ünnepi est valamennyi produkcióját vastaps köszöntötte.
A főszereplő művészek mellett fellépett Horák Menyhért (trombita), Falusi János (dob), Szuna Péter (basszusgitár), Ács Bálint és Nagy Edmond (ének), valamint a Kodály Iskola Miraculum gyermekkara (karigazgató Durányik László) is. A rendezvényt számos vállalkozó szponzorálta, és támogatóként állt a jótékony célú hangverseny mellé a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés is, melynek elnöke, dr. Balogh László a programot záró beszédében kívánt boldog újévet valamennyi jelenlevőnek.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés