Kezdőlap
EUR: 360.3300; USD: 303.3600; CHF: 333.1400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

KARÁCSONYNAK ÉJSZAKÁJÁN - SZENT FERENC ÚJ TEMPLOMÁNÁL

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__934
SZENTESTE 10 órakor kezdődik az ünnepi szentmise az októberben fölszentelt műkervárosai Szent Ferenc Templomnál. Ez lesz tehát az Isten háza első születésünnepe, az öröm, a barátsáég, a szolidaritás éji szent órája. Ráadásul missziósok is érkeznek oda, méghozzá a SZENTESTE ALAPÍTVÁNY csapata, akik Dunavecséről az árvaházban töltött boldog órák után (húsz év óta a rácsok között maradt árvákkal töltik, elalvásig a SZENTESTÉT) sietne az oltárhoz. A szentmisét Bárkányi Ernő, templomigazgató mondja majd. Ezen az estén szentelik föl a templom új tabernákulumát, melyet Borbély Lajos tervei szerint, Fellegi Tamás kőfaragó készített el, egy jelentős adományból.
Tanácsként mondjuk: igyekezzenek a hvek a templomba, mert a hétköznapokon sincs mindíg hely, akkor mi lesz most....? Miután megjött a műkertvárosi Jézuska, kint a templom előtti téren forralt boros baráti karácsonyt szerveznek. Az esten visszaidézik az építkezés fontosabb fázisait és remélik ott lesznek majd többen is az adományozók közül.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés