Kezdőlap
EUR: 365.9600; USD: 313.2100; CHF: 339.3400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Kecskeméti Civilek Közössége -összefoglaló

| Feltöltve: | | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__4199
Minden hónapban, lassan hagyományt teremtve, összeül a Kecskeméti Civilek Közössége. A fórum megrendezéséről minden hónapban a Porta Egyesület gondoskodik.
A tegnapi alkalommal a város, és a megye életében is fontos szerepet játszó szereplők voltak a díszvendégek. Dr. Bicskei Ferenc, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság elnöke, és Gillyné dr. Malkócs Angéla, a Városi Bíróság elnökasszonya tavaly novemberben kapták meg kinevezésüket, és szívesen vállalták, hogy munkájukról és a bíróság működéséből egy kis ízelítőt adjanak. A fórumra a sajtón kívül még eljött számos kecskeméti civil szervezet vezetője is, akik kérdéseikkel és észrevételeikkel bombázták a bíróságok elnökeit. Többek között szóba került a civilszervezeteket érintő törvény, a bíróságok felhasználóbaráttá alakítása, valamint egy sajtó csoport felállítása is. A Charitas rádió is jelen volt az eseményen, és egy kis összefoglalót készített az elhangzottakból.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés