Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Képviselők a Barátok templomában

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__113
A szerdai közgyűlés szünetében a közelmúltban felújított Barátok templomába látogattak a képviselők. A politikusokat - a Fourtissimo Classic fanfárját követően a - felújítást szervező Porta Egyesület alapítója, Farkas P. József köszöntötte, majd Bárkányi Ernő templomigazgató számolt be a már elvégzett, és a még hátralévő munkákról. Tiszavölgyi Gábor építészmérnök a kivitelezés technikai részleteiről szólt a jelenlévőknek. Ezután a felújítást támogató közgyűlés nevében dr. Szécsi Gábor polgármester vett át egy, a Barátok templomát ábrázoló Tavaszi Noémi festméynt Bárkányi atyától.
A polgármester rövid méltató beszédét követően bejelentette, hogy Szent Erzsébet tiszteletére saját jövedelméből felújítja az egyik, még a háború idején megrongálódott, és azóta dísz nélkül maradt templomablakot. A képviselők ezt követően végigjárták a templom közösségi helységeit, majd részt vettek egy agapén is.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés