Kezdőlap
EUR: 357.2500; USD: 294.2000; CHF: 331.5300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Kiállítás és könyvbemutató

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__184
Advent utolsó vasárnapjának délutánján a kecskeméti Porta Egyesület dísztermében dr. Bábel Balázs, a Kalocsa-Kecskemét Főegyházmegye érseke nyitotta meg azt a január közepéig látogatható fotókiállítást, amelyet Marosi Izidor, egykori kecskeméti plébános, váci püspök emlékére állítottak össze. A rendezvényen jelen volt Marosi Hermina, a néhai püspök testvére is.
A jelenlevők a program keretében ismerkedhettek meg azzal a napokban megjelent kötettel, amely Isten országútján címmel dr. Bábel Balázs érsek életvallomásait mutatja be. A könyv - amelyben ellentmondások, feszültségek, indulatok, drámai helyzetek és sorsok, jó szándékú nekibuzdulások, egyén és hatalom viszonya bontakoznak ki személyes átéléssel hitelesítve - Elmer István dr. Bábel Balázzsal folytatott beszélgetései alapján született. A kalocsai érsek a Porta Egyesület dísztermében dedikálta a mű első példányait. A kötet a Kecskeméti Lapok szerkesztőségében (Szabadság tér 1/A.) is megvásárolható.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés