Kezdőlap
EUR: 359.7800; USD: 296.8000; CHF: 334.0500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Koncert az üdvhadsereg évfordulóján

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__132
Szerdán Kecskeméten járt Tscopp Ruth őrnagy, az Üdvhadsereg magyarországi vezetője két kísérőjével: Hegedűs András és Hegedűs Rozália kapitányokkal, akik missziós tisztként szolgálnak. Látogatásuknak kettős célja volt. Egyrészt azért érkeztek városunkba, mert egy új gyülekezet alapítását tervezik, azt azonban még nem döntötték el, hol kezdjék el ezt a munkát. Egyelőre versenyben van Kecskemét mellett Gyöngyös és Tatabánya is, a három város közül ott hozzák létre új gyülekezetüket, ahol a legnagyobb szükség van arra.
Szerdán Farkas P. József, a Porta Egyesület alapítója kalauzolta őket a város központjában, séta közben pedig egyeztetettek egy kecskeméti rendezvényükkel kapcsolatban is. Ennek apropója, hogy október 15-16-án ünneplik a magyarországi Üdvhadsereg rendszerváltás utáni újraalakulásának 15 éves évfordulóját. A jubileum alkalmából Svájcból egy fúvószenekar érkezik a fővárosba, amely a Porta meghívására Kecskemétre is ellátogatnak. Október 15-én 11.30 órakor a városháza előtt adnak rövid szabadtéri koncertet, és ekkor alkalom nyílik arra is, hogy találkozzanak az Üdvhadsereg képviselőivel városunk vezetői is.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés