Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Koncert, varázslat, ragyogás

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__110
Egy gombostűt se lehetett volna leejteni vasárnap este Kecskemét főterén, hiszen a becslések szerint mintegy húszezer embert varázsolt el a Hírös Hét zárónapján a Nox zenekar és fergeteges tánckara. A közönség hangulatát a Time zenekar alapozta meg, majd amikor megszólalt Péter Szabó Szilvia hangja óriási ovációban tört ki a tömeg. Ekkor azonban még csak az árnyékát láthatták a gyönyörű énekesnőnek, az első szám alatt ugyanis fehér függöny takarta a színpadot.
A titokzatos árnyjáték után lehullt a lepel, és láthatóvá vált a koncert fantasztikus díszlete, amely leginkább egy mesebeli boszorkány rejtélyes palotájára emlékeztetett. Onnan pedig különleges fényeffektusok, lézerjáték, na és persze a Nox misztikus zenéje bűvölte el a közönséget. A varázslat egészen a tüzijátékig tartott, amely mintha része lett volna a lehengerlő produkciónak. Csak ezután indultak haza a kecskemétiek a felejthetetlen koncertről, amely a Kecskeméti Lapok, a Porta Egyesület és a STRABAG támogatásával valósulhatott meg.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés