Kezdőlap
EUR: 361.0100; USD: 297.7200; CHF: 329.2300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Koncz Gábort, a hetven éves dunai hajóst köszöntöttük Dunavecsén

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1332
Koncz Gábor, Kossuth-díjas Érdemes művész volt Dunavecse vendége a napokban a kisváros egyik új beruházása, a Vecse Komplex Kft. Dunai Hajós kisüsti pálinkafőző üzemében. A találkozóra meghívták a Porta Egyesület delegációját is.
Az élő klasszikust, a számos kitűnő filmben és színdarabban emlékezeteset alakító színészt Szita János tulajdonos invitálta Vecsére. A rangos születésnap alkalmából - kollegájával, Banyári Istvánnal és Bugyi Andrással -. Örömmel és nem titkolt büszkeséggel mutatták be a vendégnek a legkorszerűbb technológiával fölszerelt létesítményt. Koncz Gábor színes anekdótákkal telitűzdelt emlékezésében adott számot az igaz gyümölcs párlatokhoz való kötödéséről. Koncz Gábor nem pálinka fogyasztóként alkotott maradandót a desztilláció iparágban, de azzal talán mégis segített, hogy bármerre is járt a nagyvilágban tisztelettel népszerűsítette a jeles hungarikumot. Most azt tervezi, hogy - mint az egykor nagy sikerrel vetített Dunai hajós című kaland film ismert szereplője – amerre csak eljut, ajánlója, népszerűsítője lesz a csonthéjasok fővárosából kikerülő egyedülállóan ízletes, zamatos nedűnek. Koncz Gábor bátornak, a békeidők hőseinek nevezte azokat az ország építőket akik – minden gyanús és fenyegető körülmény ellenére – a magyar vidék településein invesztálnak. Munkalehetőséget teremtve, minőséget produkálva képesek hírét vinni a magyar ember szorgalmának és tehetségének a határon túlra is. És az sem mindegy, hogy éppen az ilyen főzdéknek köszönhetően, van értelme még a gyümölcs termelésnek, a kimerítő, fáradtságos paraszti munkának.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés