Kezdőlap
EUR: 359.7800; USD: 296.8000; CHF: 334.0500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Könyvbemutató a Forrás Galériában

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__86
Ma délután a kecskeméti Forrás Galériában mutatták be Szász András legújabb kötetét. A Partium és Erdély sorozat második darabja méltán számíthat az első kötet elsöprő sikerére, rengeteg képet és érdekes információt tartalmaz. A bemutatót Farkas P. József, a könyvet kiadó Porta Egyesület alapítója nyitotta meg, kiemelve, hogy a sorozat ezzel nem ér véget, még karácsony előtt megjelentetik a harmadik, befejező kötet is. Ezt követően dr. Bábel Balázs, kalocsai érsek méltatta a szerzőt, és azt a lelkesedést, amellyel mindenki szívébe visszavarázsolja a régi magyar országrész szeretetét.
Büszkén lépett a mikrofon elé Tiszavölgyi Gábor is, aki saját elhatározásból finanszírozta a friss kiadványt, illetve feleségével együtt vezetik a Galériát, amely újra otthont adott a bemutatónak. A rendezvényt Lakos Zsanett népi dalaiból összeállított dalcsokra zárta, majd a prominens személyekből álló vendégsereget finom borral, üdítővel és pogácsával kínálták meg a házigazdák. Szász András még ezután sem pihenhetett, hisz a dicsérő szavakat követően dedikálta a friss vásárlók könyveit, különös értéket biztosítva azoknak. .
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés