Kezdőlap
EUR: 365.9600; USD: 313.2100; CHF: 339.3400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Közgyűlési napirenden a közterület - használat

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__314
Holnap, azaz szeptember 12-én vitatják meg a városatyák azt a minden városlakót érintő kérdést, ami a közterület-használatról szóló új rendeletet tartalmazza. Dr. Sárközy István indítványa már volt idén tavasszal a napirenden, és a széleskörű ismertetés miatt több egyesület is dokumentumot kapott róla.
Széleskörű és sokakat érintő rendelet ez, hiszen az alkalmi vásár idejének limitálásától kezdve a plakát és reklám fogalmainak tisztázásán túl a közterület használati engedélyt is beépíti. A rendelet átgondolja továbbá a közterületeken tartandó rendezvények rendjét és azok rendezési feltételeit, következményeit is. Konkrétabban és részletesebben a Történeti Főtér Együttes területén. A rendelet célja helyi szabályok megállapítása, amelyek városképi, városrendezési, környezetvédelmi, ellátási, közlekedésigazgatási valamint tulajdonosi szempontok figyelembevételével határozzák meg a közterületek használatát.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés