Kezdőlap
Kecskemét: 28 C°,
9.36 km/hÉK-i szél, zápor
29
17
EUR: 324.3300; USD: 280.6100; CHF: 281.7400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Krioszaunát adtak át Kecskeméten

| Feltöltve: | Forrás: keol.hu | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__26787
Kecskeméten is elérhető a számos jótékony hatással bíró Krioszauna. Ünnepélyes megnyitó keretében mutatták be a hidegterápiás eljárást, amely mostantól már a nagyközönség számára is elérhető a Four Points by Sheraton Hotel wellness részlegén.

Az üzemeltető vállalkozás ügyvezetője, Gyulai László a megnyitón elmondta, hogy az új szolgáltatás hozzájárulhat a térség lakóinak egészségmegőrzéséhez. Szükség esetén segíti a gyógyulásukat, illetve kiegészítheti az orvosi, szépészeti kezeléseket, valamint támogathatja a sportolók eredményes szereplését.

Ezt követően a Krioszauna hazai forgalmazója, Molnár Anita ismertette a kezelés jótékony hatásait és gyakorlati alkalmazását.

A vendégek két kecskeméti sportoló, Orell Bettina (KNKSE) és Zaklajda József (KTE Kisokos) közreműködésével tekinthették meg a Krioszaunát működés közben is.

A Krioszauna Kecskemét előzetes bejelentkezés után várja vendégeit.

Háttér:

A Krioszaunában a pácienst szélsőséges (-120 °C és -170 °C közötti) hőmérsékleti hatásnak teszik ki, 2-3 perces időtartamra. Ennek következtében hormonális és biokémiai változásokon esik át, ezáltal jelentős mértékben növekszik a fájdalomcsillapítás iránti fogékonysága, ugyanakkor erőteljes pszichés serkentő hatás is kialakul.

Egyetlen kezelés után megszűnhet a fáradságérzés, a fáradt és túlterhelt izmok ellazulnak, fokozódik a bőr és a nyálkahártyák, valamint a belső szervek vérkeringése. Ezen kívül megfigyelhető az ödémák csökkenése is, a páciens gyulladáscsökkentő hormonjainak fokozott termelődése következtében.

A kezelés alatt az immunrendszer stimulációja történik, amely, ezáltal felülvizsgálja az emberi szervezetet, stabilizálja a hormonháztartást, az anyagcserét, és növeli az endorfintermelést (a boldogság hormonok termelését), amely egy bizonyos ideig fennmaradó jó közérzetet hoz létre.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés