Kezdőlap
EUR: 367.7500; USD: 309.7400; CHF: 331.7700
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

KUNBARACSI TORONYÉPÍTŐK TALÁLKOZTAK

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__544
Megszépül a kunbaracsi katolikus templom kerítése: a hívek összefogásának szép példájaként lemaratják a kerítésről a rozsdát, lakatosok javítják ki a törött részeket, aztán jön a festék. A közösség tagjai áldozatos vállalásukkal szeretnék bizonyságát adni ragaszkodásuknak. Hiszen van egy másik, igen nagy vállalásuk is, amelyhez kevés a helyi erő. Úrnapján letették a templom melletti harangtorony alapkövét….
A kunbaracsi hívek a mostani vállalásukkal azt szeretnék bizonyítani – tudtuk meg Tóth Ferenc polgármestertől - hogy tudják, mit jelent a közösségért vállalt áldozat, erőfeszítés. Példát akarnak adni és persze széppé varázsolni a település egyik fontos terét. A mai találkozón jelentette be Molnár Ferenc, a MOLNÁR FATELEP tulajdonosa és Farkas P. József, a Porta Egyesület képviselője, hogy közös fölajánlásként megszerzik az épülő torony alapjaiul szolgáló húsz köbméternyi betont. A munkálatoknál egyébként segítséget ígért Király József, a Free Line KFT: ügyvezető igazgatója is. A beruházást fél millió forinttal támogatja dr. Bábel Balázs, Kalocsa-Kecskeméti érsek is.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés