Kezdőlap
EUR: 364.1000; USD: 311.0900; CHF: 338.1400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Kutya simogató

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__295
Valóságos kiskutya simogatóvá vált a Porta Egyesület Végh Mihály téri irodája, ahova a rossz időjárás miatt húzódtak be az érdeklődő gyerekek.
Mint arról már internetes portálunkon hírt adtunk, a Porta Egyesület Rajnai Attila újságírótól díjnyertes vadászkutya ősöktől származó csodálatos hathetes kiskutyákat kapott. Ma, Pénteken délelőtt 10 órakor az egyesület irodájában adták át, a három magyar vizsla kiskutyát, ahol jelen voltak a kutyatenyésztőn és a Porta Egyesület képviselőin kívül a Mentsvár az Állatokért alapítvány munkatársai, valamint Bodor István bugacon élő vadász, ki elvállalta a kiskutyák további gondozását Az állatok biztosan jó helyre kerülnek, hisz a 13 hektáros erdő számos érdekességel szolgál a vadász kutyák számára. Az eseményen számos gyermek vett részt, kiknek lehetőségük volt a kicsi állatokkal játszani és simogatni őket. Természetesen továbbiakban is hírt fogunk adni a kutyák sorsáról, a Porta Egyesület honlapján keresztül. Szeretnénk, ha szerencsés közvetítők lehetnénk ismét a Porta nemes szabályai szerint. Ha valaki olyanról tud, aki vágyakozik egy ilyen kutyára, hívja a Porta Egyesület Végh Mihály téri iroda telefonszámát.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés