Kezdőlap
EUR: 357.3200; USD: 294.1600; CHF: 331.5600
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Lakossági fórum

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__153
Több tucat gazdi jelent meg kutyájával együtt a Porta Egyesület meghívására azon a lakossági fórumon, amelynek témája a konfliktusmentes, kulturált lakótelepi kutyatartás volt. Mint a téma, úgy a rendezvény sem volt indulatoktól mentes. Ezúttal is a legkényesebb kérdés: a közterületeket csúfító kutyapiszok kérdése keltette a leghevesebb vitát.
A rendezvény meghívott vendégei - dr. Mező Tibor állatorvos, Nagy András és Arató Roland közterület-felügyelők, Tóth Zsigmond, a Mentsvár az Állatokért Alapítvány munkatársa és Vargáné Dóka Margit önkormányzati képviselő - válaszoltak a felmerült kérdésekre, a Fresnapf felajánlása révén pedig ajándékot is kaptak a gazdik. A jelenlévők elmondták, hogy az árpádvárosban - sőt az egész belvárosban - nincs kijelölt kutyafuttató, de még kutyapiszok-gyűjtő edényeket sem helyeztek el. A gondos gazdák így hiába gyűjtik össze állataik után az ürüléket, azt nem tudják szabályszerűen, az e célra kijelölt edényben elhelyezni. A Porta Egyesület felvállalta, hogy a lakossági fórumon megfogalmazott igényeket továbbítja az önkormányzathoz, mielőbbi intézkedést kérve.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés