Kezdőlap
EUR: 344.8900; USD: 292.9700; CHF: 320.4300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Lengyel főkonzul a Wojtyla Barátságközpontban

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__378
Városunkba érkezett Marcin Sokolowski, a Lengyel Köztársaság budapesti konzulja. A Wojtyla Barátságközpontnak ajándékozott gépkocsi ünnepélyes átadására érkezett ahol fogadta Őt Dr. Zombor Gábor polgármester valamint Farkas P. József a Porta Egyesület alapítója.
A főkonzul az ünnepélyes átadás után átsétált a Wojtyla Barátságközpontba, ahol megtekintette az épületet. Farkas P. József beszámolt a Központ feladatáról, munkájáról. Elmondta, hogy az ingyen ebédben részesülő rászorultak között meglehetősen magas az idősek, külterületen élők, mozgásukban korlátozottak aránya. A rövid megbeszélésben szó esett az intézmény és a névadó szülővárosa közötti baráti együttműködés további lehetőségeiről.A találkozó végén Farkas P. József a Porta Egyesület által kiadott Kecskemét városát bemutató könyveket valamint a Szent Erzsébet évre emlékeztető szentelt bort ajándékozott a konzulnak.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés