Kezdőlap
EUR: 360.9500; USD: 304.3400; CHF: 335.0300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Madáretetők három iskolában

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__381
A kecskeméti Porta Egyesület - a KEFAG zRt. és a Kiskunsági Nemzeti Park közreműködésével - immár második alkalommal hirdetett meg pályázatot a város és környéke általános iskolásai számára, madáretető készítésére. Tavaly csak a méntelekiek éltek a lehetőséggel, idén azonban már három intézmény vett részt a pályázaton. A ménteleki mellett ezúttal a hetényegyházi Móricz Zsigmond, és a kecskeméti Mátyás Király Általános Iskola is csatlakozott a kezdeményezéshez.
A három helyszínen összesen mintegy hetven madáretetőt készítettek el a gyerekek. A hétfőn megtartott eredményhirdetés keretében a legügyesebb kisdiákokat jutalmazták, de valamennyi pályázó kapott apróbb ajándékokat. A méntelekiek kis ünnepséggel is készültek a jeles alkalomra: a madarakkal kapcsolatos verseket adtak elő. A nemes ügyet több vállalkozás is támogatta: a Color Festékbolt, a D és B Kulcskirály Bt., a Csavaros Kötőelem Kft., valamint a Delta Kft. különböző alapanyagok biztosításával segítette a munkát.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés