Kezdőlap
EUR: 366.4200; USD: 307.1900; CHF: 330.5600
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Marton Péter ebédadománya

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__30742
Marton Péter, a Marton Húsüzem, Húsboltok és Pecsenyesütő tulajdonosa biztosította a kecskeméti Wojtyla Barátság Központ 120 gondozottjának ebédjét 2020. október 20-án. Farkas Pál a Wojtyla központ programszervező munkatársa bemutatta a nagylelkű vállalkozót a rászorulóknak, majd Marton Péter úr köszöntötte a rászoruló embertársait, akiknek tarhonyás húst szolgált fel friss kenyérrel, savanyúsággal és melléjük péksüteménnyel.

Kolláth Andrea a Wojtyla Ház igazgató helyettese köszönetképpen a Wojtyla Központ elmúlt 15 évét bemutató könyvét adta át a Marton Húsüzem tulajdonosának, aki reményét fejezte ki, hogy a jövőben ebéd vagy húsalapanyag felajánlásaival rendszeresen hozzájárulhat a rászorulók étkeztetéséhez.

Marton Húsüzem, Húsboltok és Pecsenyesütő Kiskunfélegyháza:

A Marton Húsüzem 2019 óta üzemel Kiskunfélegyházán, korszerű technológiával felszerelt, szigorú gyártási rend szerint működő, HACCP-rendszert alkalmazó üzemként. Az Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomás által "engedélyezett üzemként" nyilvántartásba sorolt, amellyel megfelelnek az EU-s előírásoknak is.

A Marton Húsüzem mára Kiskunfélegyháza és térsége meghatározó húsipari vállalkozásává vált. 2 kiskunfélegyházi (Béke téri piac) és 1 bugaci húsboltjukban (helyi piaccsarnok) havonta több száz vásárló fordul meg, sokan évek óta törzsvásárlóik. A Marton Húsboltok egyes termékeit - hurka, kolbász, tarja, csirkemáj, fasírt, pecsenyék, velő és különböző húsok – a szintén a kiskunfélegyházi piacon (Béke tér) működő Pecsenyesütőjükben meg is kóstolhatók.

Kis- és nagykereskedők, viszonteladók illetve éttermek konyháinak kiszolgálását is vállalják. A Marton Húsüzem termékeit már számos viszonteladó forgalmazza, de több kis- és nagykereskedelemben illetve étterem konyhájában is megtalálhatóak késztermékeik. Igény esetén bérgyártást is vállalnak modern, a mai technikai igényeknek maximálisan megfelelő húsüzemükben.

Céljuk, hogy olyan jó minőségű friss húsokat és késztermékeket adjanak ki a kezükből és tegyék vásárlóink számára is elérhetővé, amelyeket ők is tiszta lelkiismerettel tesznek le a saját családjaik asztalára.

A Marton-féle tőkehúsok kizárólag magyar tenyésztőktől származnak, a boltok csemege pultjaiban pedig hagyományos módszerekkel készített termékeik sorakoznak. Ezek a Marton csoport alappillérei, amelyeket a válogatott hazai, minőségi alapanyagok, a szakértelem és a hús iránti szenvedélyük tesz igazán értékessé.

A Marton Húsüzem és Húsboltok munkaadó, viszonteladói partner, a minőségi hazai termékeket előnyben részesítő, az elért sikereire büszke húsipari vállalkozás.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés