Kezdőlap
EUR: 359.2300; USD: 295.3500; CHF: 325.7100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

MEGJELENT AZ ALFÖLDI NAPLÓ

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__584
Kezdetben volt a Porta Zöldlapok. Fő feladata az volt, hogy hírt adjon a civil szervezetek színes, gazdag értéktermő munkájáról, bemutassa a Duna-Tisza közén működő zöldek stratégiáit, szponzori vállalásait. Sikeres kiadványunk volt, az elmúlt öt évben tízszer jelent meg. E periodika jogutódja, a most a napokban, nem öt, hanem 30.000 példányban az olvasóhoz bocsátott magazin, az Alföldi Napló.
A tematika hasonló: a tartalmat természet-és környezetvédelmi, urbanizációs- és szociális indíttatású cikkek, riportok erősítik. De fontos és gazdag híranyagot kínál az egyre fejlődő, gazdagodó, sokféle aktivitással társadalmat szolgáló civil mozgalom is. Nagy szeretettel ajánljuk minden olvasónak szponzoraink, a Farkas Galéria és a Codex Consulting kiadói segítségével az újságot, amely ingyenesen jut el minden kecskeméti polgártársunkhoz. Érdeklődéssel várjuk a lappal kapcsolatos kérdéseket, véleményeket. Szeretettel fogadjuk a hozzánk küldött, az egyesületek életét bemutató képeket, cikkeket, beszámolókat is. Mindenkinek jó olvasást és persze jó nyaralást kíván az Alföldi Napló főszerkesztője: Farkas P. József ( fpj@portakozter.hu )
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés