Kezdőlap
EUR: 358.3000; USD: 295.4100; CHF: 332.1800
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Megjelent az Alföldi Napló legújabb, idei első száma

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1016
A napokban már a kecskeméti olvasóközönség, illetve a város környéki betűkedvelők kezébe került az Alföldi Civil Napló ez évi első száma. A 30 ezer példányban megjelenő magazin mindenek előtt civileknek és civelekrők íródott, fölhívva arra is a figyelmet, hogy az adóbevallások most következő időszakában mely non-profit szervezeteknek lehet támogatásként fölajánlani az adóbefizetés egy százalékát. Jó erre figyelni. Persze nem csak erről szól ez a lapszám, hiszen számos jeles, közismert, tudós személyiség adott interjút az Alföldi Naplónak.
Kiemelnénk a többi között Kerényi József professzor interjúját, amely a kecskeméti belváros megfiatalításának, korszerűsítésének lehetőségeiről szól. Az Ez egy biztonságos ország című miniszteri interjúból, dr. Takács Albert igazságügyi és rendészeti tárcavezető vallomásából megtudhatjuk azt is, hogy a jeles jogász Kecskeméten született és városunkhoz máig eleven érzelmi szálak fűzik. Dr. Bodóczky László, a megyei bíróság elnöke a 2007-es bírósági évadot értékeli, kiemelve, hogy megyénkben erős a bizalom a bíróságok iránt. Indul a báli szezon, Munkácsy Mihály Kecskeméten, fantasztikus űrtojás, emlékév Kodály-szobor nélkül. Íme még néhány cím a színes, érdekes lap címei, témái közül. A lap ingyenes, szakavatott vállalkozók viszik házhoz, mintegy százezres nyilvánosságot teremtve a benne foglaltaknak. Jó olvasást kívánunk!
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés