Kezdőlap
EUR: 345.6900; USD: 294.2300; CHF: 321.2100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Megújul a Móricz-emlékhely

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__719
Civilek kezdeményezésére megújul a hetényegyházi Móricz-emlékhely. A graffitik eltávolítása már megtörtént, hamarosan pedig sor kerül a padfelületek pótlására is – tudtuk meg Molnár Zoltántól, a Porta Egyesület irodavezetőjétől.
Három civil szervezet – a Hetényegyházi Városrész-szépítő Egyesület, a Hírös Városért Egyesület, valamint a Porta Egyesület – áll azon kezdeményezés mögött, amelynek révén megújul a hetényegyházi Móricz-emlékhely. Molnár Zoltán, a Porta Egyesület elmondta: a graffitiket már eltávolítottuk; és hamarosan a padfelületek pótlása és felújítása is megtörténik. Az előzetes remények szerint az ily módon megújult, megszépült pihenő ismét a környékbeli kirándulók kedvelt célpontjává válhat. A XX. századi magyar regényirodalom kiemelkedő alakja előtt adózó emlékhely a kecskeméti városrész egyik erdős ligetében található – közel ahhoz a Móricz-fához, amely tavaly pusztult ki.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés