Kezdőlap
EUR: 361.2000; USD: 302.9700; CHF: 334.1100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Megújul a Végh Mihály tér

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__220
Ünnepélyes tervismertetés keretében jelentette be hétfőn a kecskeméti Porta Egyesület, hogy hamarosan megindul a városközpont-ősmag, a Végh Mihály tér felújítása, amely a környék közlekedését alapvetően átszervezi, megújítja, és a parkolási gondokat is igyekszik megoldani. Farkas P. József, a Porta Egyesület alapító-szervezője örömtelinek nevezte, hogy a megyeszékhely vezetése a civil szervezettel egyeztetve és együttműködve képzeli el a fejlesztést, amely az elképzelések szerint nemcsak a teret, hanem a közeli Homoki-dombi térséget is érinti majd.
Bozóky Istvánné, az önkormányzat beruházási osztályának vezetője elmondta, hogy a munkálatok a Tompa Mihály utcában a csapadékvíz elvezető rendszer rekonstrukciójával kezdődnek meg, és az útburkolat rendbetételével folytatódnak. A felújítás következő állomása a Fráter György utca lesz, utána következik a Végh Mihály tér, ahol törekednek majd arra is, hogy rekonstrukció ne csökkentse a meglévő zöldfelületeteket. A tervek szerint a kivitelezés június végére befejeződhet.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés