Kezdőlap
EUR: 323.4500; USD: 285.4800; CHF: 286.6300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Megyei Prima Díj: Már csak két napig szavazhatunk a közönségdíjasra!

| Feltöltve: | Forrás: keol.hu | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__27816
Hamarosan lezárul a Megyei Prima Díj közönségszavazása: egészen pontosan szerdán 12 óráig tudunk még szavazni az általunk kedvelt, preferált kategóriagyőztesre. Az október közepe óta tartó időszakban eddig közel tízezer voks érkezett a megye minden szegletéből, de az utolsó napokban további több ezer szavazatra számítanak. Rövid időn belül véget ér a várakozás, hiszen jövő hét pénteken megtudjuk: kik lesznek 2017 Megyei Prima Díjasai és ki kapja a közönségdíjat.

A VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete immáron 12. alkalommal rendezi meg a Megyei Prima Díjátadó Gálát és vonja be az érdeklődő közönséget a döntésbe a közönségdíjas személyét illetően. Egy hónapon keresztül bárki szavazhat a 10 kategóriagyőztes egyikére, aki rövidesen átveheti a közönségdíjat a Megyei Prima Díjátadó Gálán. A november 24-i rendezvényen színes programok között bontják fel a három Prima Díjas nevét tartalmazó borítékokat, akik az elismeréssel 1-1 millió forintot vehetnek át. De a gálaesten derül fény a közönségszavazás győztesére, valamint kitüntetik még az Év Vállalkozóit is.

A Megyei Prima Díjra olyan kiválóságok kapnak jelölést a kultúra a tudomány és a sport témaköreiben, akik munkásságuk, életpályájuk valódi példaértékkel bírnak. A kezdeményezés küldetése egy olyan politikától független, kitüntető cím adományozása, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. Az elkövetkező két napban még lehetősége van letenni voksát a legszimpatikusabb kategóriagyőztes mellett a www.primadij.huweboldalon.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés