Kezdőlap
EUR: 360.1700; USD: 294.7100; CHF: 325.2200
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Nagy csaták, nagyszerű hangulat.

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1101
Nagyszerű események sorozatnak ad otthont az immáron 40 éves születésnapját ünneplő kecskeméti fedett uszoda. Nem kisebb személyiségek, mint az olimpiai bajnok vízilabda válogatottat fogadhatta a II. Volvo vízilabda torna alkalmából.
A zsúfolásig megtelt lelátok, bizonyítják sok ember érdeklődik a sportág iránt.. A magyar válogatott első meccsén majdnem 10 ponttal verte a Romániai válogatottját Az eredmény (16-7) A válogatott az első negyedben nehezen talált magára de a további negyedek nem okoztak csalódást. A játékosok élvezetes, látványos játékukkal nyújtottak szórakozást a kecskeméti közönségnek. A mérkőzés végén Kemény Dénes szövetségi kapitány összefoglalójában elmondta, hogy megvolt elégedve a játékosaival akik gól éhesen játszottak. Számukra nagyon fontosak ezek a mérkőzések mivel a kíni olimpiára való felkészülés már elkezdődött most van kialakulóban a nemzetközi viadalra induló csapattagok kiválogatása.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés