Kezdőlap
EUR: 346.2500; USD: 293.0100; CHF: 321.9900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Nagytakarítás

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1129
Nyakunkon a húsvét. A kerti munkálatok, ha nem is gőzerővel az időjárás viszontagsága miatt, de már folynak. Mindenki igyekszi a saját háza táján rendet rakni, takarítani. A szemerkélő eső és hűvös időjárás ellenére a Porta egyesület aktivistái is összegyűltek, hogy közösen rakjanak rendet az Arborétum környékén. Bár nem kimondottan „saját háza tájuk,” mégis úgy gondolták a húsvéti ünnepek alkalmából, valószínűleg sok látogatója lesz e különleges természeti centrumnak. Elkeserítő látvány fogadta őket. Fák, bokrok között szeméthalmok szétdobált üvegek garmadát találták.
Kesztyű fel- szemeteszsák a kézbe, irány vettek, hogy ezt a szégyenfoltot megszüntessék. A kis csapat áldásos munkájának köszönhetően egy délelőtt alatt megtisztult a környék. Ez úton szeretnénk kérni a város vezetését, helyezzen ki több szeméttárolót erre a területre A meglévő kettő kis szemetes ugyanis nem oldja meg a fennálló problémákat, és holnap vagy azután ugyanígy fog kinézni a terület.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés