Kezdőlap
Kecskemét: 13 C°,
24.12 km/hD/DK-i szél, közepesen felhős
17
7
EUR: 314.2200; USD: 266.6500; CHF: 269.4800
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Négy évszakos erdei szálláshelyek Bács-Kiskun megyében

| Feltöltve: | Forrás: keol.hu | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__27610
A KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. a hagyományos erdészeti tevékenység szakmai színvonalának megtartása mellett külön figyelmet szentel a társadalmi elvárásokra is. Ennek érdekében hatékonyan vesznek részt a természet védelmében, számos közjóléti beruházással szolgálva az ismeretterjesztést és a környezettudatos nevelést.

Közreműködésükkel létesült Kecskeméten - és a mai napig a kezelésük alatt áll - az országos hírű, páratlan szépségű, 62 hektáros Arborétum.

Szintén a társaság kezeli a kecskeméti Nyíri Parkerdőt és a Csalánosi Parkerdőt, a Császártöltési Községi Parkerdőt valamint a Kelebiai Parkerdőt is. Továbbá részt vállalnak a Kecskemét város méltó emlékhelyévé és pihenőhelyévé vált „Milliomodik hektár" parkerdő gondozásában is.

A Bugacon található Alföldfásítási Múzeumban a homoki erdőtelepítés történetével ismerkedhetnek meg a látogatók. A szomszédságában található Oktatási Kabinet konferenciák, tudományos és szakmai összejövetelek helyszíneként vehető igénybe.

Jól felszerelt vendégházaik (Bucka Szálló, Tőserdő Kastély) és vadászházaik (Bugacon és Kelebián) a vadászni és pihenni vágyók nyugodt, természetközeli kikapcsolódását szolgálják.

Kiemelt rendezvényeikkel, pályázataikkal az ember és a természet kapcsolatát szeretnék erősíteni, megtalálva azokat a közös célokat, amelyeket széles körű összefogással tudunk a leghatékonyabban megvalósítani.

Szálláshely árak

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés