Kezdőlap
EUR: 361.0100; USD: 297.7200; CHF: 329.2300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

NYÁR A PORTÁNÁL: kézműves csemeték vendégségben

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1321
(DB) Immár harmadik alkalommal került sor a Kecskeméti Ifjúsági Otthon és a Porta Egyesület közös szervezésében a kézműves nyári táborban részt vevő gyermekek egy délelőttös foglalkoztatására.
A héten a Kreatív Műhely Figura Tábora szerepelt a Kecskeméti Ifjúsági Otthon kézműves táborai között. A táborvezető Kovács Hajnalka tanárnő, valamint a Porta Egyesület munkatársai a Barátok Templomának udvarán és a főtéren tartott séta alkalmával ismertették a témát a gyermekekkel. A kíváncsi csemeték sokat kérdezgettek, beszéltek a növényekről, a környezetükről. A 6-13 éves gyermekek mai foglalkozásukon is a környezetvédelemmel kapcsolatban kaptak feladatot, melyet szabadon választott technikával valósíthattak meg: volt aki metálfényű festékkel festette vagy földszíneket alkalmazva rajzolta meg az elképzeléseit. Páran kedvet kaptak több alkotás elkészítéséhez is. A foglalkozást Bárkányi Ernő Plébános Úr is megtisztelte jelenlétével és bátorította a gyermekeket munkájuk végzésében. Az első három nebuló díjazásban részesült és ajándék pólót is kapott. Mindenki jól érezte magát ezen a délelőttön.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés