Kezdőlap
EUR: 360.6300; USD: 298.9800; CHF: 335.3700
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Okozzunk örömet - virággal

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__253
A régiek igényességéről árulkodik egy-egy elhanyagolt kő- vagy műkő virágágyás. Ilyenre hívták fel a figyelmünket a múlt héten a Porta Irodánál a Hanga Óraszaküzlet és a görög templom hátsó szomszédai, a „díszudvaruk” láttán. Ottjártunkkor a környező kis boltok eladói nehezményezték, miért nem foglalkozik az Önkormányzat ezekkel az egykor oly szép kőkertekkel. Való igaz, hogy nagyobb odafigyelés kellene, de szerintünk nem szabadna mindent az Önkormányzattól kérni és várni. Jó szándékú kecskemétiek biztosan találnának egyszerűbb megoldást is. Például a környéken lakók besegíthetnének néhány ezer forintos áldozattal, egy kis odafigyeléssel. Az üzlettulajdonosok egy virágzó kerttel megörvendeztethetnék a betérőket. De ahol gond van - hiányoznak az anyagiak - Ott a Porta Egyesület is szívesen segít.
Kérjük a nehéz helyzetbe jutott, de a szépet szerető polgárokat, hogy jelentkezzenek szervezetünknél: PORTA IRODA, Kecskemét, Végh Mihály tér 5., Telefon: 505-041; ingyenesen hívható/üzenetrögzítős: 06/80/204 – 595. portainfo@exelero.hu.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés