Kezdőlap
EUR: 364.1000; USD: 311.0900; CHF: 338.1400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Örökre velünk maradsz...

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__247
Pénteken este ismét az emlékezés gyertyáinak fénye világította be a kecskeméti Végh Mihály téren álló Mementó kereszt környékét. A 16 évesen, tragikus autóbalesetben életét vesztett Gerencsér Olivérre, a Szent-Györgyi Albert Középiskola volt diákjára emlékeztek barátai, iskolatársai, rokonai, és természetesen édesanyja, Tóth Tímea újságíró kollégái, a Kecskeméti Lapok és a megyei kórház munkatársai. A teret a hangszórókból áradó, méltóságteljesen halk dallamok töltötték be, és a vissza-visszatérő, szavakba öntött gondolat: "Örökre velünk maradsz, őrizzük mosolyodat".
A legkérgesebb szív sem tudott volna megálljt parancsolni az előtörő könnyeknek, amikor a gyermekét gyászoló édesanya fájdalmát félretéve - vagy inkább lelke mélyébe rejtve - osztotta meg érzéseit a jelenlevőkkel. Tóth Tímea után Molnár Zoltán hittanár lépett a mikrofonhoz, és mondott imát Olivér lelki békéjéért. Az emlékezők gyertyákat, mécseseket gyújtottak, az osztálytársak által hozott CD-ről pedig az eltávozott barát kedvenc zenéi szóltak. Gerencsér Olivért május 31-én, szerdán 13 órakor a széchenyivárosi református temetőben kísérik utolsó útjára.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés