Kezdőlap
EUR: 363.8500; USD: 303.0300; CHF: 329.9200
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Ötéves születésnapját ünnepelte a Porta - Képek

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__428
Fél évtized alatt sikerült elérnie a Porta Egyesületnek, hogy a kecskeméti civilek jó értelemben vett nagyhatalmává váljon - hangsúlyozta Farkas Gábor, az Európa Jövője Egyesület elnöke köszöntő beszédében a Porta március 15-én rendezett születésnapi ünnepségén. A rendezvény - amelynek keretében az egyesület ötéves történetének legemlékezetesebb pillanatait megörökítő fotókból nyílt kiállítás - közös énekléssel kezdődött.
A Csík zenekar kísérte a szép számmal összegyűlt ünneplőket, a jubiláló egyesület barátait, munkatársait és támogatóit. A Kossuth-nóta és nemzeti ünnepünkhöz kapcsolódó más dalok alapozták meg a jó hangulatot a születésnapon, majd Farkas P. József, a Porta alapítója és Bárkányi Ernő, az egyesület elnöke szólt a baráti közösséghez. Ezután gratulált köszöntő beszédében a Porta sikereihez Farkas Gábor. A kiváló hangulatú ünnepség a hagyományos Kossuth-ebéddel zárult.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés