Kezdőlap
EUR: 362.4500; USD: 308.5500; CHF: 337.0300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Példaértékű összefogás

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__228
Együttműködési megállapodásuk előkészítéseként egyeztető megbeszélést tartott csütörtök délelőtt a Porta Egyesület és a Kiskunsági Nemzeti Park a civil szervezet dísztermében. A kötetlen hangulatú eszmecserén részt vett Kállay György, a KNP Igazgatóságának vezetője, Tóth Endre és Borosné Szabó Ágnes, a park munkatársai, Bárkányi Ernő, a Porta elnöke, Farkas P. József, az egyesület alapítója, valamint Teleki Zsuzsa, a Porta irodavezetője.
Az egyeztetetés során mindkét fél kifejtette, milyen lehetőségeket lát jövőbeli együttműködésükben, milyen területeken érdemes közös programokat megvalósítani, és hogyan tudják kölcsönösen segíteni egymás munkáját. Mint kiderült, a KNP és a Porta erről szinte pontról pontra megegyező tervezetet dolgozott ki, ezeknek pontjait lefektetetve születhet meg - várhatóan rövid időn belül - az együttműködési megállapodás. A park és az egyesület munkatársai egyet értettek abban, hogy elsősorban a szemléletformálás, a természetvédelemmel összefüggő oktatás és nevelés terén bontakozhat ki közös munkájuk, és ezen a téren nagy szükség is van az összefogásra.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés