Kezdőlap
EUR: 364.1000; USD: 311.0900; CHF: 338.1400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Példás összefogás

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__249
A napokban ünnepélyes keretek között írták alá a IV. Életrehívunk! Drogellenes Fesztivál szervezői azt az együttműködési megállapodást, amelyben megerősítik, hogy ismét együttesen kívánnak fellépni a prevenció jegyében. A nemes cél érdekében ezúttal is összefogott a Kecskeméti Önkormányzat, az ötletadó Porta Egyesület, a Sport Kht., a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, a médiák közül pedig, a Kecskeméti Lapok, a KTV, a Gong Rádió és a Petőfi Népe. A fesztivál szervezőinek célja, hogy ifjúsági, sport és szórakoztató programokkal alternatívát mutassanak a szenvedélybetegségekkel szemben.
A június 29-ei rendezvény keretében idén is két helyszínen várják a gyerekeket, fiatalokat. Az élményfürdőben egész nap sportvetélkedők, bemutatók lesznek a színpadon, a drogellenes küzdelemben résztvevő szervezetek, intézmények pedig, saját sátrukban próbálják megszólítani az érdeklődőket. A főtéren délután kezdődnek a programok, amelyek fénypontja az esti EDDA koncert lesz, a főtámogató P&P Pékségnak köszönhetően. Újdonság lesz a városközpontból induló drogellenes demonstrációs futás, amelynek résztvevőit Schóbert Norbi fogja kicsit megtornáztatni. Emellett a plakát-rajzversenyt is kiírtak a résztvevők. A legjobb beérkezett pályamunkákból összeállított kiállítás június 26-án, a Drogellenes Világnapon nyílik meg. A város főterén az egészségsátorban is prevenciós programokat szerveznek a kábítószer-ellenes héten. Mindemellett Életrehívunk! címmel megjelenik egy fiataloknak szóló informatív kiadvány is, amit még a következő hetekben eljuttatnak a város minden felső tagozatos, illetve középiskolás diákjához.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés