Kezdőlap
EUR: 345.6900; USD: 294.2300; CHF: 321.2100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Porta kiállítás: Hulladékmentesítés fotókon

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__15528
A PORTA Egyesület a Vidékfejlesztési Minisztérium által a védett természeti területeken, valamint barlangokban és azok felszíni védőövezetén elhagyott hulladék felszámolásának feladataira kiírt pályázat keretében fotópályázatot hirdetett középiskolás tanulók részére. Célja, hogy ilyen módon is felhívják a figyelmet a környezetünkben előforduló illegális szemétlerakókra. A beérkezett pályaművekből február 5-én nyílt kiállítás a Porta Egyesület dísztermében (Szent Miklós templom udvara).

A kiállításon láthatók azok a fotók is, amelyek az eddig végzett akciókról készültek, valamint azok a kiállítási installációk, amelyek a PORTA Egyesület eddigi legfontosabb munkáit és a környezetvédelem terén elért eredményeit, sikereit mutatják be.

A pályázaton a PORTA Egyesület 3,5 millió forint támogatást nyert, így a PORTA hulladékmentesítő akciókK-36-10-00037N elnevezésű projekt keretében több, a Kiskunsági Nemzeti Park területén lévő illegális hulladéklerakó felszámolását vállalták el.

A tárlatot Tóth Endre a Kiskunsági Nemzeti Park munkatársa nyitotta meg.

A kiállítás minden nap 8-16-ig látogatható.

A projekt a Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával valósul meg.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés