Kezdőlap
EUR: 360.1700; USD: 294.7100; CHF: 325.2200
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

RÁDIÓ NAPLÓ – CSAPATÉPÍTÉS

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1302
Olvasóink bizonyára értesültek már korábbi cikkeinkből arról, hogy az Alföldi Civil Napló internetes oldalán (civilnaplo.hu) folyamatosan bővül a hangtár, melyet Rádió Naplóként találnak meg az oldalon. A hanganyagok felvételében, megvágásában, feltöltésében kezdetben Csontos Péter (képünkön jobb oldalon) segítette a Civil Naplót, akiről július 10-i írásunkban adtunk egy rövid pályaképet. Azóta azonban már két új kolléga is segíti őt a Rádió Napló naprakészen tartásában, Gyarmati Szilvia és Bálint László személyében. Most őket mutatjuk be röviden. (MF)
Gyarmati Szilvia (képünkön bal oldalon) 1985-ben született, a Katona József Gimnázium után a bajai Eötvös József Főiskolán idén végzett, művelődésszervező – informatikus könyvtáros szakon. Előbbi szakján a művészeti szervező, utóbbin pedig az intézménymenedzsment szakirányt választotta. Párhuzamosan – az OKJ-s képzéshez hasonló – médiakommunikátori tanulmányokat is folytatott. Eddigi munkahelyei közül a Bács-Kiskun Megyei Közművelődési Intézetet, az egykori Pedagógai Intézet Szakkönyvtárát, illetve a Bajai Rádiót emelte ki. Bálint László (képünkön középen) tanulmányainak állomásai a Piarista Általános Iskola, a Kandó Kálmán Műszaki Szakközépiskola, végül a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Főiskolai Kara. Utóbbi intézményben automatizálás szakirányon tanult, diplomáját szintén idén kapta kézhez. Érdekli a járműelektronika, a Rádió Napló pedig az első komolyabb munkahelye. A Rádió Napló eddigi munkái közül kiemelkedik a Dr. Bábel Balázs Kalocsa-Kecskeméti érsek gondolatainak feldolgozása a kunpeszéri harangszentelés, illetve a Szent Pál Emlékév alkalmából a Cifra Palotában nyílt szakrális tárlat kapcsán; továbbá a nemrég Kecskemétre látogató Böjte atya beszédének rögzítése a Zrínyi iskolában, a „Magyarország öröme” rendezvényen. A közeljövőben pedig a Szórakaténusz Játszóházban készült anyagot hallgathatják meg olvasóink a Rádió Napló csapatának jóvoltából.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés