Kezdőlap
EUR: 359.7800; USD: 296.8000; CHF: 334.0500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Rangos díjat kapott a Porta Egyesület

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__96
A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat 2005-ös díjátadásának keretében ma délben rangos kitüntetést vehettek át a Porta Egyesület képviselői. Balogh László, a megyei közgyűlés elnöke összesen 43 díjat adott át, a megye fejlődéséért eddig kimagasló munkát végzett vezetőknek, szervezeteknek. A Porta Egyesület a megtisztelő „Bács-Kiskun Megye Közművelődési Díja” elnevezésű kitüntetést kapta meg, az emlékplakettet Bárkányi Ernő elnök, illetve Farkas P. József alapító vette át.
A díjátadó gálának a Katona József Megyei könyvtár díszterme adott otthont, a rendkívüli érdeklődést jól jellemzi, hogy a terem még kicsinek is bizonyult a nagy számú vendégsereg miatt. A díjazottak között szerepelt még Dr. Szécsi Gábor Kecskemét polgármestere, Dr. Bodóczky László a megyei bíróság elnöke, Bahget Iskander fotóművész, Adamik Zoltán tanár és Szávay Ágnes teniszező is. A teljes listát a délutáni órákban közétesszük oldalunkon.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés