Kezdőlap
EUR: 359.2700; USD: 296.4500; CHF: 333.8000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Sünmentő akció

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__131
Kecskeméten, az Arborétum-lakópark félbemaradt építkezésén esett fogságba az a szegény kis sün, amelynek kiszabadítására mentőakció indult a napokban. A kis tüskés hetekkel ezelőtt eshetett a négyméteres gödörbe, ahol - mivel kimászni nem tudott - már komoly járatokat ásott. Csoda, hogy a nagy meleg majd az óriási esőzések dacára életben maradt, de szerencséje volt akkor is, amikor kutyasétáltatás közben észrevette őt Gyenesné Editke. Bár a kerítésen keresztül nem tudott bejutni a kis jószághoz, minden nap vitt neki elemózsiát.
Arra egyedül nem mert vállalkozni, hogy kiszabadítsa a sünt. Ezért szólt Editke a Porta Egyesület egyik munkatársának, segítsenek a bajba jutott jószágon. Az egyesület pedig jó szövetségeséhez, a Mentsvár az Állatokért Alapítványhoz fordult. Miután a mentőcsapat bebocsátást nyert a lakópark biztonsági szolgálatától, Tóth Zsigmond kurátor ereszkedett le a mély gödörbe, a kis sündisznó pedig rögtön megmentőjéhez sietett, és attól kezdve hűségesen követte őt. Hosszas keresgélés után, ott találták meg az ideális helyet a sokat próbált sünnek, amhol boldogan indult útnak, hogy új otthont keressen veszélyes kalandja után.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés