Kezdőlap
EUR: 361.0100; USD: 297.7200; CHF: 329.2300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

SZENT ISTVÁN KÉPESLAPOKON kiállítás a Szent Ferenc templomban.

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1338
Az elmúlt év szeptemberében Dr. Bábel Balázs Kalocsa-Kecskemét egyházmegye érseke szentelte föl a rekordidő alatt elkészült Assisi Szent Ferenc templomot. A lelki élet vezetésével Bárkányi Ernőt a Barátok temploma templomigazgatóját bízta meg. Hogy a lelkiélete támogatása mennyire sok rétű lehet az csak a szakemberek tudják elmondani,de a példakép állítás fontos eszköz a lelki élet nevelésben és minden ember számára ösztönző lehet.
Augusztus 20-a államalapításunk ünnepe közeledtével joggal hívja fel a figyelmet mind az egyház mind más szervezetek Szent István király élet bölcsességére, tetteire. Ezt az alkalmat megragadva ad otthont az Assisi Szent Ferenc templom, Sebestyén Imre képeslap gyűjtő Szent Istvánról szóló gyűjteményének tárlatára. A kiállítás megnyitójára 2008. augusztus 17. (vasárnap) 16.45 órakor kerül sor, ahol Bárkányi Ernő fogja a kiállítást megnyitni. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés