Kezdőlap
EUR: 344.8900; USD: 292.9700; CHF: 320.4300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Szent Mihály Napi összefogás!

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__554
Tegnap a bugaci Karikás csárda különterme a nagy forróság ellenére benépesült a különböző szervezetek képviselőivel. Bár még forró nyár, ez a pár ember már az ősz eleji programokat szervezi. 2007 szeptember 21-23-ig Szent Mihály Napi vígasságok címmel háromnapos rendezvényt szerveznek a szervezők.
A Bugaci Önkormányzat, Karikás csárda, Kiskunsági Nemzeti Park igazgatósága, Porta Egyesület. Agrár kamara stb. mind mind azért dolgoznak, hogy minél változatosabb programok szórakoztassák a látogatókat. Szent Mihály napját a gazdasági év fordulójaként tartották számon az állattartók, több helyen ilyenkor hajtották vissza az állatokat a legelőről. Ez volt a pásztorok elszámoltatásának, és szegődtetésének az időpontja. Ebből az alkalomból számos egyénnek és családnak szóló programmal invitáljuk és várjuk a kedves érdeklődőket. A rendezvénysorozat programjait később közöljük honlapunkon.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés