Kezdőlap
EUR: 362.5800; USD: 311.0700; CHF: 335.6000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Szombaton indul a Téli sakkverseny-sorozat

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__845
(kovy) 11 fordulós svájci típusú sakkversenyt rendez a Napsugár SE és a Tóth László SE decemberben és januárban (1, 8, 15, 5, 12) szombatonként, valamint szilveszter napján a Porta Egyesület Dísztermében, a Kossuth tér 5. szám alatt. A Porta Egyesület által támogatott versenyre minden alkalommal 9 óra 30 perc és 10 óra között lehet jelentkezni. Az első forduló 10 órától indul, a menetek kétszer 5 perces játékidőben villámszabályok szerint zajlanak.
Minden fordulóban díjazásra kerül a legjobb amatőr és a legjobb profi versenyző. A hatodik forduló után az összetett verseny első 3-3 helyezett amatőr illetve profi versenyzője serleget kap, továbbá különdíjakat is átadnak. Minden versenyzőnek a legjobb 3 eredményét veszik figyelembe az összesített eredmény kialakításánál. További információért Boksa Évát és Sárosi Zoltánt lehet keresni a napsugarse@freemail.hu illetve a zoltan.sarosi@ksh.hu e-mail címen.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés